BURDUR’DA 22 KİŞİYE İŞ FIRSATI! BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI
Burdur İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü’ne İşgücü Uyum programı kapsamında Bakım/Onarımı Destek Faaliyetleri kapsamında 22 kişilik alım yapıyor.
22 kişilik kadro ise şu şekilde: Merkez 13, Ağlasun Sagalassos 5, Gölhisar Kibyra 2, Yeşilova Akçaköy 2.
IUP NO: 18187
Bugün (16 Mart 2026) başlayan olan başvurular, 20 Mart 2026 saat 23.59’a kadar sürecek. Başvurular, e-Devlet, Alo 170, esube.iskur.gov.tr üzerinden veya İŞKUR hizmet birimlerinden yapılacak. İş 6 Nisan 2026 tarihinde başlarken, 30 Kasım 2026 tarihinde ise sona erecek.
Alınacak kişiler Liste Yönetimi ile belirlenecek.
ALIMIN DETAYLARI İSE ŞU ŞEKİLDE:
- Başvuru tarihi itibariyle aynı adreste oturanların hane gelirleri toplamı NET ASGARİ ÜCRETİN 2 KATINI (56.151,00 TL) geçenler İUP' tan yararlanamaz.
- Katılımcıların açılan bu programlarda çalışma süresi en fazla 111 gündür.
- Katılımcılara çalıştığı gün başına 1375 TL ödeme yapılacak olup, çalışmadığı günler ödeme yapılmayacaktır.
- İşsizlik Ödeneği alanlar programdan yararlanamayacaktır.
- Başvuru yapacak kişinin programa başvuru yaptığı tarihten geriye dönük son bir ay içinde İŞSİZ olması gerekmektedir.
- Katılımcılara sadece Genel Sağlık Sigortası ve İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigortası yatırılacak olup, emekliliğe yansıyan sigorta yatırılmayacaktır.
Haber Merkezi
.jpg )
İlginizi Çekebilir









